Akkurat nå befinner jeg meg i Stavanger sammen med fire matbloggere og en hel haug andre matglade mennesker. Fem av oss har vært så heldige at vi har fått muligheten til å sitte i årets Gladmatjury. Hva går det ut på, det å sitte i Gladmatjuryen? Jo, det er å spise. Smake på masse god mat. Jobben vår er å spise oss gjennom bod etter bod med gladmatretter før vi til slutt plukker ut fire favoritter. Dag 1 og 2 er overstått, og jeg er mettere enn jeg noensinne har vært, men Stavanger er flott. Flotte mennesker, flott festival og sol. Eller vi har vært heldige til nå får vi høre, jeg synes jeg så noe regn da vi ankom hotellet for kvelden så vi får se hvor lenge det fine været varer.
Det er fortsatt et par dager igjen av festivalen, jeg kan anbefale alle som er i området å komme innom. Det er så mange fine mennesker her, og god mat. Du kan få Gladmatretter fra 30 kroner og oppover, her er det noe for enhver smak. Neste oppdatering fra meg kommer i morgen når vi har plukket ut favorittene våre og fått delt ut nominasjoner.
God natt! 🙂
12
Ser både gøy og godt ut!
Festivalen har vært helt fantastisk til nå, gleder meg til de to siste dagene 🙂
Velkommen tilbake. Det var hyggelig å være med dere på «GalMat» i år.
Hei Hedda, det var veldig gøy å få være med i juryen på Gladmaten i år. Det var som du sier litt galskap, men en kjempefin opplevelse 😉 Kommer en oppdatering til snart, takk for at vi fikk smake på den gode sjokoladen deres! 🙂