Jeg vet at jeg mitt forrige innlegg var en smoothieoppskrift, men jeg har veldig lyst til å dele denne herligheten med dere også. Vi spiser en god del smoothies til frokost nå for tiden og det er fordi jeg rett og slett er hektet. Det finnes verre ting i verden man kan være hektet på, heldigvis, så her prøver jeg å lage nye kombinasjoner hver eneste dag. Vanligvis foretrekker jeg kun å spise bringebær om sommeren, når bærene er ferske og full av smak – men denne smoothien er så god at den er verdt å kaste prinsippene sine på båten for. Ja, så god er den! 🙂 Den kan spises av veganere og alle andre som ønsker en sunn, god og mettende frokost.
Vel bekomme!
Kokos- og bringebærsmoothie:
Antall personer: 2
Tid: 5-20 minutter
Tips: Du kan bruke både ferske og frosne frukt/bær i denne. Bruk gjerne det du allerede har i fryser eller på kjøkkenbenken.
– 1 banan
– 250 gram bringebær
– 1 ss chiafrø
– 3 dl mandelmelk (du kan også bruke kokosmelk)
– 1-2 ts kokosolje
– 2 ss tørkede kokosflak
Ha alle ingrediensene i en blender. Kjør blenderen til du har fått den konsistensen du ønsker. La smoothien hvile i kjøleskapet i ca. 15 minutter, hviletiden er egentlig ikke så viktig, men jeg liker at chiafrøene får tid til å blåse seg opp litt. Har du dårlig tid spiser du den bare med en gang 🙂
0
Ser kjempedeilig ut! Blir faktisk tørst på smoothie bare av å kikke på bildene 😀
Tusen takk 😀 Forfriskende og god, og perfekt til frokost 🙂
blir du mett
av det?
Ja, jeg blir ganske mett etter et par glass ja 🙂 Det er mye bær i den 🙂