Jeg er en dame som studerer pedagogikk ved universitetet i Oslo. Min største lidenskap og hobby er mat. Jeg er en matentusiast, ingen tvil om det, og jeg eksperimenterer på kjøkkenet så fort jeg har anledning til det.
Min matfilosofi er enkel: jeg ønsker å lage mat av gode, og spennende råvarer. Det er viktig for meg å ha kunnskap om råvarene jeg bruker, om det så er grønnsaker, urter eller kjøtt. Hvor kommer råvarene ifra? Hva er det tilsatt? Hva er det egentlig jeg spiser? Det er ikke vanskelig å lage mat fra bunnen av, men det krever øvelse og av og til god konsentrasjon. God mat trenger heller ikke å være dyrt, komplisert eller kjedelig. Når du får dreisen på det så er det egentlig ganske enkelt.
Det er mange som spør meg om oppskrifter og fremgangsmåter, og derfor fant jeg ut at jeg ville starte denne bloggen. Her ønsker jeg å dele oppskrifter, inspirasjon og matglede. Dere er velkommen til å plukke ut oppskrifter og inspirasjon slik det passer dere.
Navnet bak bloggen, Basilico, betyr ganske enkelt basilikum på italiensk. Velduftende, delikat og fargerik – akkurat det jeg ønsker at bloggen min skal være.
Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt på mail: matblogg@basilico.no